Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Τρίπολης και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνδύασε το ντεμπούτο του με μια μεγάλη νίκη.

Ο μολδαβός αριστερός μπακ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του και αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέαμπτσιουκ στη Nova:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να συνδυαστεί και με νίκη η πρώτη μου συμμετοχή. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

Για ποιο λόγο είπε «ναι» στους Πειραιώτες: «Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάρω ρίσκο και να αλλάξω πορεία στην καριέρα μου, ο Ολυμπιακός μού έκανε μια πρόταση. Τον εμπιστεύτηκα και αποφάσισα να πω το ναι στην πρόταση και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Για το αν ο τρόπος που αγωνίστηκε φανερώνει το πάθος του να προσφέρει: «Ναι, και ελπίζω να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο μέλλον».

Για τους πορτογάλους συμπαίκτες του και αν τον βοηθάει: «Με βοηθάει το γεγονός ότι μπορώ να βρω ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Σε μια ομάδα δεν παίζουν ρόλο οι εθνικότητες, αλλά το τι μπορεί να δείξει ο καθένας στο γήπεδο».