Να αφήσει πίσω της τον… εφιάλτη του Καραϊσκάκη και να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που περνά, όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρά δύο ισοπαλίες και μια βαριά ήττα, αποτελέσματα που την έχουν φέρει στο -11 από την κορυφή, θέλει η ΑΕΚ.

Η Ένωση, σήμερα στις 17:15 υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, θέλοντας μόνο νίκη για πολλούς λόγους. Μάλιστα, στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στους Αγρινιώτες, η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί και με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της περασμένης αγωνιστικής, όπου ήλθε μια καταστροφική ήττα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς στην άμυνα οι Μιτάι και Ινσούα διεκδικούν τη θέση του Λόπες, ενώ δεξιά θα παίξει ο Μπακάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό. Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου έχουν προβάδισμα για το δίδυμο στα στόπερ.

Στο κέντρο οι Γαλανόπουλος και Σάκχοφ με τον Μάνταλο λίγο μπροστά τους θεωρούνται επικρατέστεροι, ενώ μπροστά θα δούμε πιθανότατα τους Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Κρίστισιτς, ο Σιμάνσκι που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και οι «εκτός πλάνων» Βασιλαντωνόπουλος και Χνιντ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.