Σάλος προκλήθηκε στο social media από την υποτιμητική τοποθέτηση της Αφροδίτης Σταμπουλή για τους πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Η κ. Σταμπουλή, εκλεγμένη βουλευτής Σερρών από το 2012 έως το 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε μια διαφωνία με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο facebook και προέβη σε αδικαιολόγητους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε: «α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!» όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που ανέβασε ο Άγγελος Βάκαλος.

Η άποψη της κ. Σταμπουλή, πρώην «βουλεύτριας» ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Η κ. Σταμπουλή τον Ιούλιο του 2014 είχε προκαλέσει εντύπωση με την τοποθέτησή της από βήματος Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις.