Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση στον Πειραιά, βρίσκονται δίπλα στην Μητρόπολη Πειραιά και σε όλους τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς βρέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιά και παρέδωσε επιταγή στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πιστοί στο κοινωνικό τους έργο πρόσφεραν οικονομική βοήθεια στη Μητρόπολη Πειραιά και στα πλαίσια του ραδιομαραθωνίου κατά της φτώχειας που διοργανώνει η πειραϊκή εκκλησία με την υποστήριξη του Mega την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

«Θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου τόσο στον αγαπητό αντιπρόεδρο όσο και στα μέλη του Ολυμπιακού και βέβαια στον ευπατρίδη, Πειραιώτη και εξαίρετο άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την αδιάπτωτη συνεισφορά αγάπης, για αυτή την ατελεύτητη προσφορά ευγένειας, καλοσύνης και κυρίως του τρόπου υπάρξεως που εκφράζει διαχρονικά  ο Ολυμπιακός. Το ευ αγωνίζεσθαι, την ευψυχία που είναι τόσο απαραίτητα στοιχεία στην σημερινή δύσκολη περίπτωση αντιμετωπίσεως ενός μικρό οργανισμού που όμως έχει καταβάλει όλο τον πλανήτη μας» ανέφερε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Από τον πλευρά του ο κ. Καραπαπάς τόνισε ότι: «Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια έχει επιλέξει τον δρόμο της προσφοράς. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την τεράστια αγάπη που δέχεται από τον λαό σε όποιον το έχει ανάγκη. Εμείς στεκόμαστε δίπλα στην Πειραϊκή Εκκλησία και σε αυτό το φωτεινό μονοπάτι που χαράζεται είμαστε πάντα δίπλα σας»