Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 «το αποδεδειγμένα μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου», δηλαδή η πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης με κεντρικό πρόσωπο τον «εθνικό ανιψιό, περιφερειακό σερβιτόρο και κορυφαίο αυτοδημιούργητο επιχειρηματία» κ. Καλπαζίδη, θα μπει και πάλι σε τροχιά εκδίκασης ενώπιον της νέας Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η εξέλιξη κατέστη υποχρεωτική λόγω της γνωστής απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (C.A.S.) της Λωζάννης, το οποίο, με μια σολομώντεια λύση, επανέφερε προς εκδίκαση «επί της ουσίας» την απόφαση της προηγούμενης Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ επικαλούμενο το σχετικό «δικαίωμα του ΠΑΟΚ», χωρίς σε κανένα σημείο να ακυρώσει τη βασιμότητα του πορίσματος της ΕΕΑ.

Από την περίοδο της κατάθεσης ενώπιον της ΕΕΑ της γνωστής καταγγελίας του Ολυμπιακού (Δεκέμβριος 2019) έως την εκδίκαση και την έκδοση της απόφασης  της Επιτροπής (Ιανουάριος 2020) και στη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League 1 (Μάρτιος 2020) και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (Απρίλιος 2020) και κατόπιν έκδοσης της τελεσίδικης απόφασης, έως σήμερα απολύτως  τίποτα δεν έχει αλλάξει που να δικαιολογεί την εξυγιαντική χαρά των πληρωμένων παπαγάλων (γιατί σε αυτούς του ΠΑΟΚ προστέθηκαν εθελοντικά και αυτοί της ΑΕΚ και έπεται συνέχεια).

Ο εθνικός σερβιτόρος κ Καλπαζίδης είναι εδώ, τα όσα συνέβησαν στο όνομά του είναι παρόντα και ο πολυπράγμων κ. Μπαλτάκος δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να ακυρώσει τις αποδείξεις της πολυϊδιοκτησίας που παραμένουν ενεργές και δεδομένες. Η γίδα στην πλάτη δεν εξαφανίζεται…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από