Η αποκάλυψη του κ. Αχιλλέα Μπέου για τη συμφωνία Σαββίδη – Μελισσανίδη σχετικά με τον έλεγχο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ( το 16 πρόεδρο ο ΠΑΟΚ, το 20 η ΑΕΚ) έχει μια ιστορική, σχεδόν, αξία: επιβεβαιώνει με θεαματικό τρόπο σε ολόκληρη την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια τις υπόγειες, παρα-ποδοσφαιρικές διαδρομές και συμφωνίες συμφερόντων, μέσα από τις οποίες (με την πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και του Κοντονή) «κυριεύθηκε» η ΕΠΟ με αποκλειστικό σκοπό να ελεγχθεί προς όφελος των γνωστών «συμμάχων».

Ταυτόχρονα, γνωστοποιεί και στην εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση, που περί άλλα τυρβάζει σχετικά με το ποδόσφαιρο, ότι στο Πάρκο Γουδή και στην ισχυρότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας κυριαρχούν περίεργες συμφωνίες μεταξύ επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ελέγχουν τις διαδικασίες εκλογής, προωθούν προς εκλογή άτομα υποταγμένα στους ίδιους με αντάλλαγμα δικά τους ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά οφέλη.

Περί αυτού πρόκειται και την εικόνα αυτή τίποτε και κανένας δεν μπορεί να την αλλάξει ή να περιορίσει την ένταση και την έκταση της επίδρασής της στις εξελίξεις.

Οι λόγοι για τους οποίους ο κ Μπέος προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή, δηλαδή στην επιβεβαίωση όσων όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα είτε γνώριζε από πρώτο χέρι είτε βάσιμα υποψιαζόταν, είναι δική του υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ