Μια «φρικιαστική» έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους  ενός νεκροτομείου στην Κένυα όταν ένας 32χρονος, ο οποίος θεωρήθηκε νεκρός για τέσσερις ώρες άρχισε ξαφνικά να κινείται.

Ο Kigen έχει χρόνια ασθένεια και διηγήθηκε στους δημοσιογράφους τι είχε συμβεί από το κρεβάτι του σπιτιού του μέχρι το νοσοκομείο και το νεκροτομείο.

Ξαφνικά, ξύπνησε και άρχισε να κινείται ενώ ήταν στο νεκροτομείο και τον… ετοίμαζαν.

Ο 32χρονος ξύπνησε όταν το προσωπικό του νεκροταφείου έκοψε λίγο το πόδι του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νεκροταφείο όπως αναφέρει το LADbible.

Ο αδερφός του Kigen είπε ότι μια νοσοκόμα ενημέρωσε την οικογένεια ότι είχε πεθάνει «πολύ πριν φτάσει στο νοσοκομείο».

Είπε στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας: «Η νοσοκόμα μου έδωσε αργότερα ένα έγγραφο για να το πάρω στο νεκροτομείο πριν μεταφερθεί το σώμα του αδελφού μου εκεί».

Αλλά τέσσερις ώρες αργότερα, ενώ το προσωπικό του νεκροταφείου ετοίμαζε να στραγγίσει το αίμα του σώματος του και να ξεκινήσει τη διαδικασία αφαίμαξης, σύμφωνα με πληροφορίες συνειδητοποίησαν ότι ήταν ζωντανός.

«Όταν με κάλεσαν στο νεκροτομείο και τον είδαμε να κάνει κινήσεις σοκαριστήκαμε», ανέφερε ο αδερφός του. Αδυνατώ να πιστέψω πως μετέφεραν έναν ζωντανό στο νεκροτομείο».