Η Free Agecy έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα 24ωρα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φυσικά, ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα που ωστόσο δεν είναι ελεύθερος είναι και ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Λίγκας εδώ και λίγα χρόνια και αναμφίβολα το γεγονός ότι ψάχνει ανταλλαγή έχει βάλει «φωτιά».

Μετά από τις φήμες για τους Νετς και τους Σίξερς κυκλοφόρησε νέο σενάριο που τον θέλει συμπαίκτη με τον Στεφ Κάρι, τον Ντρέιμοντ Γκριν και τον άτυχο Κλέι Τόμπσον στους Γουόριορς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Bleacher Report» που υπογράφει ο Νταν Φαβάλε, οι «πολεμιστές» θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες εμφανίζεται… φευγάτος από τους Χιούστον Ρόκετς.

Με βάση τα όσα αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, μαζί με τον «μούσια» είναι πιθανό να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Πι Τζέι Τάκερ, με ανταλλάγματα τους Κέβον Λούνεϊ, Έρικ Πάσκαλ, Άντριου Ουίγκινς, Τζέιμς Γουάισμαν, το pick πρώτου γύρου της Μινεσότα (με top-3 protection) από το draft του 2021, ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2024 και ακόμη ένα από το draft του 2026, αλλά και το δικαίωμα swap σε picks πρώτου γύρου του 2022 και του 2025.