Εορταστικές αλλά και συγκινητικές στιγμές έζησαν όλοι σήμερα στο πλατό του «Πάμε Δανάη» καθώς η Δανάη Μπάρκα είχε τα γενέθλιά της. Πολλά είναι τα μηνύματα για τα γενέθλια της Δανάης στα social media, ενώ τις δικές τους ευχές έστειλαν οι «συνοδοιπόροι» της στην εκπομπή.

O Άρης Καβατζίκης μίλησε για τον παιδικό ενθουσιασμό της Δανάης και για ένα «ανεπιτήδευτο πλάσμα», η Ελιάνα Χρυσικοπούλου της ευχήθηκε να πραγματοποιήσει τα πολλά όνειρά της. Η Σίσσυ Καλλίνη ευχήθηκε χρόνια γεμάτα φως, δημιουργία, όνειρα και αγάπη, ενώ ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος μίλησε με το… δικό του ανατρεπτικό στυλ.

Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στην εκπομπή με το τηλέφωνο να χτυπά και στην άλλη γραμμή να είναι η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη.

Ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που γνωρίζει τη Δανάη από μικρή ηλικία, της ευχήθηκε τα καλύτερα, μιλώντας για ένα χαρούμενο, ευδιάθετο, λατρευτό πλάσμα κάτι που προκάλεσε συγκίνηση στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Με το δικό της μοναδικό τρόπο εξέφρασε τις ευχές της για χαρούμενα γενέθλια στη Δανάη Μπάρκα, η Δέσποινα Βανδή.

Με ένα τηλεφώνημα έκπληξη, η γνωστή τραγουδίστρια ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Δανάη και έδωσε πολλές ακόμα ευχές χαράς, ευτυχίας και υγείας.

Ανάμεσα σε αυτούς και η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία τραγούδησε το «χρόνια πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ευχήθηκε υγεία και χαρά στην εορτάζουσα.

 Συγκίνησε ο Κοκλώνης

Με έναν ξεχωριστό τρόπο ευχήθηκε σήμερα χρόνια πολλά ο Νίκος Κοκλώνης στην Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της.

Ο παρουσιαστής του «Just The Two of Us» ο οποίος έχει πολύ ζεστή σχέση με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!», βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να ευχηθεί.

Έτσι, τραγούδησε για την Δανάη!

Παραφράζοντας το τραγούδι «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» του Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε για τη Δανάη.

«Εγώ θα σε έβαζα πιο πάνω και από τη Βίσση, είσαι στο λέω προικισμένη από τη φύση.

Και σου εύχομαι χρόνια πολλά, να σε πάντα καλά, να έχεις έρωτα, χρήματα κι άλλα πολλά, κι εγώ θα είμαι πάντα εδώ, μια χάρη ζητώ, να φωνάζεις μπαμπά κι εμένα».

Όμως οι ευχές δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε μια τεράστια ολόλευκη τούρτα, η οποία στην κορυφή της είχε την φιγούρα του.