Στην Κρήτη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (8/11, 15:00) για την 8η αγωνιστική της Superleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς να στοχεύουν σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο δεν βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα, που πριν από το παιχνίδι με την Πόρτο είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό, ωστόσο, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ είναι ευχάριστα, αφού το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον κοροναϊό και μάλιστα σήμερα (7/11) έκανε την πρώτη του προπόνηση. Ο Αφρικανός, που είχε τεθεί σε καραντίνα μετά το θετικό δείγμα, όπως είναι λογικό δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ, αφού λόγω του κοροναϊού έχασε αρκετές προπονήσεις και έχει μείνει πίσω.

Ο θηριώδης σέντερ μπακ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:30).