«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για την συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι ήταν βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

«Αδιάβαστος για την ενίσχυση του ΕΣΥ»

Πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν «απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19» και «αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη».

Ο κ. Πέτσας κατέληξε λέγοντας ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή και εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. «Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση» είπε.