Ομάδα νεαρών διαρρηκτών έβαλε χθες τα ξημερώματα στο στόχαστρό της κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου. Οι επτά διαρρήκτες κατάφεραν να παραβιάσουν την είσοδο του καταστήματος, όμως το έβαλαν στα πόδια όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικο. Οι κάμερες ασφαλείας του ψιλικατζίδικου κατέγραψαν κάθε κίνησή τους.

Η συμμορία των επτά «χτύπησε» λίγο πριν από τις πέντε. Έφτασαν στο κατάστημα με δύο αυτοκίνητα. Όλοι τους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Ένας από αυτούς, που φαίνεται να έχει ηγετικό ρόλο, ξεκλείδωσε το ρολό ασφαλείας και στη συνέχεια έσπασε την γυάλινη πόρτα της εισόδου.

Παρά την ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού, όπως αναφέρει το thestival.gr συνέχισαν απτόητοι το έργο τους. Μπήκαν στο ψιλικατζίδικο, όμως δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα. Ο τσιλιαδόρος τους ειδοποίησε πως άκουσε να ανοίγει ένα παράθυρο από παρακείμενη πολυκατοικία. Μπήκαν στα αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή. Σε δύο λεπτά ακριβώς έφτασαν στο κατάστημα περιπολούντες αστυνομικοί.

Μπορεί η συμμορία να μην κατάφερε να πάρει χρήματα ή προϊόντα, όμως προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος ψιλικών. Η Αστυνομία ερευνά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των δραστών.