Χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα θα «πετάξει» η ΑΕΚ για την Ουκρανία ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων με αντίπαλο τη Ζόρια.

Ο ιταλός τεχνικός της Ένωσης ένιωσε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ουκρανία για προληπτικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρέρα χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό και ενημέρωσε αμέσως το γιατρό της ομάδας, με τον οποίο ξαναμίλησε σήμερα το πρωί.

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων μέχρι και το πρωί ήταν εμπύρετος και λόγω των ημερών και της έξαρσης του κοροναϊού αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα, αφού δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει οτιδήποτε, αφού σε όλο το ταξίδι θα ήταν με την κιτρινόμαυρη αποστολή.

Ο Καρέρα θα παραμείνει στο σπίτι του, όπου σήμερα θα τον επισκεφθεί γιατρός από το το κέντρο υγείας με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα, για να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ για κοροναϊό.

Στον πάγκο με τη Ζόρια θα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο, ενώ η αποστολή αναχωρεί για την Ουκρανία στις 10:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».