Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο, ιερέας εμφανίζεται να διαπληκτίζεται και στη συνέχεια να χαστουκίζει πολίτη σε γειτονιά της Κοζάνης.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε κάμερα κινητού τηλεφώνου από κάτοικο της περιοχής και εικάζεται ότι σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Kozanimedia, φαίνεται ο ιερέας να διαπληκτίζεται, να σπρώχνει και να χαστουκίζει τον πολίτη, ενώ ένας άλλος άνδρας επιχειρεί να κατευνάσει το θυμό του ιερέα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη γίνει γνωστός ο λόγος της επίθεσης του ιερέα, ο οποίος δείχνει αρκετά εκνευρισμένος, ενώ ο πολίτης που δέχεται το χαστούκι ακούγεται ευκρινώς να λέει “Γιατί με βαράς;”.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, εν λόγω ιερέας είχε απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα το Πάσχα του 2009, όταν συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο (στο Βατερό, όπου λειτουργούσε τότε), ενώ είχε προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το 2016 καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης (εξαγοράσιμη ποινή) από το Μικτό Εφετείο Κοζάνης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά αθωώθηκε για εκείνη της ασέλγειας σε ανήλικο.