Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη φημολογία για επιστροφή του ΚΙΝΑΛ στην ονομασία ΠΑΣΟΚ, ενώ κράτησε αποστάσεις από την ονοματολογία των τελευταίων εβδομάδων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Γιώργος Καμίνης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο του 2021 για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Καμίνης , μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, είπε ότι ουδέποτε κάνει τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια. «Έχουμε ηγεσία είναι η κ. Γεννηματά είμαστε συσπειρωμένοι γύρω της, δεν είναι η ώρα για τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά. Προσθέτοντας ότι θα αποφασίσει εν καιρώ.

Ο κ. Καμίνης, σχολίασε παράλληλα με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τη φημολογία για επιστροφή του «ΠΑΣΟΚ» στην ονομασία, λέγοντας ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και δεν είναι «σούπερ μάρκετ» τα πολιτικά κόμματα να επιστρέφουν στις ονομασίες.

«Το ΠΑΣΟΚ, πλήρωσε ακριβά την οικονομική κρίση» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι κάτι που πληρώνει σήμερα και το Κίνημα Αλλαγής, εκτιμώντας ότι εκεί οφείλονται τα στάσιμα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Βέβαια όπως εκτιμά το Κίνημα Αλλαγής, κάνει σοβαρή και ουσιαστική αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή, σε όλα τα μέτωπα. «Δίνεται ένας σκληρός αγώνας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τη βία στα πανεπιστήμια, μίλησε επίσης ο κ. Καμίνης ύστερα από τα πρόσφατα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σημείωσε ότι έχει καταγγείλει και ως δήμαρχος αυτα τα φαινόμενα και τα θεωρεί απαράδεκτα. Αν η Πολιτεία, όπως είπε, δεν μπορεί να κάνει κάτι ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα, τότε είπε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Υπενθύμισε και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί και ο ίδιος στο παρελθόν.