Ακόμα ένα διάσημο «θύμα» προστέθηκε στη λίστα των celebrity που έχουν νοσήσει με κοροναϊό. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Κλόε Καρντάσιαν.

Συγκεκριμένα η Κλόε Καρντάσιαν ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κοροναϊό ενώ η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί για συμπτώματά της με τον κόσμο, μέσα από ένα επεισόδιο της σειράς «Keeping Up With The Kardashians».

Αναφέροντας λεπτομερώς τα συμπτώματά της, η τηλεστάρ είπε ότι υπέφερε με εμετό, ζαλάδες, κρυάδες και εξάψεις, πριν επιβεβαιωθούν, τελικά, οι φόβοι της, έπειτα από το τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

Speaking from her bed while still sick, Kardashian said her symptoms included coughing, shaking, vomiting and headaches.

Δημοσιεύτηκε από 1 NEWS στις Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Η αδελφή της, Κιμ, είπε ότι όλη η οικογένεια περίμενε νευρικά να ακούσει αν η Κλόε είχε «κολλήσει» κορoναϊο.

«Είμαστε τρομαγμένοι… κι εκείνη φοβάται και είναι νευρική» ανέφερε η Κιμ, ο σύζυγος της οποίας, Κάνιε Γουέστ, είχε προσβληθεί επίσης από τον ιό.

Την ίδια ανησυχία εξέφρασε και η μητέρα της οικογένειας, Κρις Τζένερ, τονίζοντας πως αναζητούσε γιατρό για να κάνει το τεστ η κόρη της.

«Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κοροναϊό», είπε, τελικά, μπροστά στην κάμερα η Κλόε όταν έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ. «Έχω απομονωθεί στο δωμάτιό μου. Θα είμαι μια χαρά, αλλά πέρασα πολύ άσχημα για δύο μέρες».

Και συνέχισε: «Υποφέρω, γενικά, από ημικρανίες, αλλά αυτός ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος που εχω ζήσει. Δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας, το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα».

Kardashian said her symptoms included coughing, shaking, vomiting, headaches along with cold and hot flashes. She said she had a burning sensation while coughing.

Δημοσιεύτηκε από ABC15 Arizona στις Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020