Μπορεί να έχουν περάσεις λίγες μέρες από το κορόνα-πάρτι του ΑΠΘ, ωστόσο κάποιοι ασυνείδητοι συνεχίζουν να ετοιμάζουν νέες εκδηλώσεις στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα και μετά το νέο ρεκόρ κρουσμάτων με 667 νέα, κάποιοι φαίνεται να μην πτοούνται, αγνοώντας παντελώς τις οδηγίες της κυβέρνησης για το περιορισμό διάδοσης του κοροναϊού.

Απόδειξη, ότι λίγες ώρες μετά, ανακοινώθηκε νέο πάρτι φοιτητών της Νομικής του ΑΠΘ σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκτός του campus του πανεπιστημίου, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Οι διοργανωτές αψηφούν στο έπακρο τις συνέπειες που μπορεί να αφήσει πίσω της μια μάζωξη νέων, χωρίς τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον κοροναϊό, ενώ μάλιστα στην αναφορά της εκδήλωσης επισημαίνεται και η «επιτυχία» του πάρτι του Σαββάτου.

Το σχετικό κάλεσμα αναφέρει μεταξύ άλλων «μετά την απήχηση που είχε το χθεσινό (δηλαδή του Σαββάτου) πάρτι, αποφασίσαμε το επόμενο να είναι πιο μικρό και ελεγχόμενο. Τετάρτη πάρτι νομικής σε secret spot από όλες τις σχολές ευπρόσδεκτοι, μέγιστος αριθμός 180 άτομα».

Πάντως όπως φαίνεται, οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν ιδιαίτερα αυξημένες καθώς οι διοργανωτές έβγαλαν «update», με το οποίο ενημερώνουν ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, και όσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στην είσοδο του χώρου όπου θα διεξαχθεί το πάρτι, σε περίπτωση που υπάρξουν ακυρώσεις.
Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να παρέμβουν σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης παρουσιαστεί συνωστισμός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από