Μεγάλη έκρηξη σε κτίριο στην περιοχή Ealing σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στο δυτικό Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό αερίου.

Πληροφορίες από τη βρετανική πόλη αναφέρουν σοβαρές πιθανότητες για ανθρώπινες απώλειες, με την Πυροσβεστική να μην μπορεί ακόμη να επιβεβαιώσει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.

Ήδη έχουν διασωθεί ένα μωρό και τέσσερις ενήλικες οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί, ενώ η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε νωρίτερα την εκκένωση από παρακείμενα κτίρια 14 ατόμων και δύο παιδιών.

Επιβεβαιώνονται οι νεκροί

Σύμφωνα με τον Guardian, ο διοικητής της Πυροσβεστικής δήλωσε: «Δυστυχώς πιστεύουμε ότι υπάρχουν νεκροί εντός του κτιρίου, αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αριθμό σε αυτό το στάδιο».

Όπως είπε «η έκρηξη προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κατάστημα και ζημιές σε ολόκληρη την περιοχή. Οι πυροσβέστες που εργάζονται συστηματικά για τη σταθεροποίηση του κτιρίου και την αναζήτηση ατόμων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Ζητούμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή αυτή τη στιγμή».