Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με τη νίκη από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, επικρατώντας δύσκολα 4-1 της Νιουκάστλ για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έχασαν πέναλτι με τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά ο Πορτογάλος λύτρωσε την ομάδα του με γκολ στο 86ο λεπτό. Γουάν-Μπισάκα και Ράσφορντ σφράγισαν τη νίκη στις καθυστερήσεις, που έφερε την ομάδα τους στους 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Ο Ράσφορντ έχασε τη μπάλα, η Νιουκάστλ έβγαλε ταχύτατη αντεπίθεση, με τον Κραφτ να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ο Σο, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μάτα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Χάρι Μαγκουάιρ με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ντάρλοου, κάνοντας το 1-1 στο 23ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σεν-Μαξιμίν, ενώ ο Ντάρλοου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γουάν-Μπισάκα.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος, αλλά η Νιουκάστλ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 51ο λεπτό με τον Ντε Χέα να αποκρούει σωτήρια την κοντινή προβολή του Σεν-Μαξιμίν.

Στο 58ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες νικήθηκε από τον Ντάρλοου, με τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ να διώχνει το σουτ του Σο στο 70ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, όμως, πήρε εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι και με απίθανο πλασέ έκανε το 1-2 στο 86ο λεπτό.

Ο Μπισάκα σφράγισε τη νίκη στο 89ο λεπτό (1-3), ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Ράσφορντ στις καθυστερήσεις.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Φερνάντες, Κραφτ, Λασέλς, Λιούις, Χέντρικ, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Σεν Μαξιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον (73’ Φρέιζερ)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (70’ Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Μάτα (90+2’ Μάτιτς), Τζέιμς (78’ Φαν ντε Μπεκ), Ράσφορντ