Ο Μάσιμο Καρέρα δε θέλησε να σταθεί στις απουσίες που υπάρχουν, με τον κόουτς της ΑΕΚ να εμφανίζεται βέβαιος πως θα βρει τις κατάλληλες λύσεις για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Η Ένωση φιλοξενεί αύριο (18/10) τον ΠΑΟΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να στερείται τις υπηρεσίες κομβικών παικτών. Με δηλώσεις του στη NOVA, ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε πως δεν είναι προβληματισμένος με τους μυϊκούς τραυματισμούς που έχουν προκύψει, ενώ μίλησε και για το θέμα που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για το πως κύλησε η δουλειά στα Σπάτα στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων: «Δουλέψαμε κανονικά. Από αύριο ξεκινά ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το πρόβλημα στα αριστερά: «Υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι παίκτες που μπορούν να παίξουν και θα βρούμε τις λύσεις από τους υπόλοιπους. Υπάρχουν λύσεις, σήμερα θα δω ποια είναι η καλύτερη για τα αριστερά της άμυνας».

Για το αν τον προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί; «Όχι υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές να γίνουν».

Για τους Τάνκοβιτς και Νεντελτσιάρου και την κατάσταση που βρίσκονται: «Ο Νέντε είναι λίγο πιο έτοιμος. Ο Τάνκοβιτς θα τον δω και σήμερα και ίσως χρειαστεί κάποιον χρόνο για να δούμε αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ».

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ, πως παίζει, θα τον αντιμετωπίσουμε όπως τις άλλες φορές. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει την ποιότητα στους παίκτες, θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο».