Θλιβεροί εμφανίστηκαν σήμερα στο δικαστήριο οι χρυσαυγίτες «επιστρατεύοντας» γονείς και φίλους για να πείσουν το δικαστήριο να τους χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Γειτόνισσα του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, που καταδικάστηκε σε 10 έτη κάθειρξης και 2 μήνες, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο καταδικασθείς τους πρόσφερε βοήθεια όταν η ίδια και ο σύζυγός της ήταν άνεργοι και δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ενώ υποστήριξε ότι έχει γράψει τραγούδι για κατά της βίας και του bullying.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από το 2011 με τον Γιώργο. Ζήτησα τη βοήθεια του όταν δεν είχαμε να φάμε. Έχω δυο παιδιά ανήλικα. Η οικογένειά μας δεν είχε βοήθεια από πουθενά, μου είχαν πει κάποιοι γνωστοί μου για το Γιώργο. Μέχρι και λογαριασμούς για το ρεύμα μου πλήρωσε, τα πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μας έδινε και τρόφιμα. Είναι σωστός οικογενειάρχης. Το παιδί του είναι τα πάντα για αυτόν και τον χρειάζεται με όλα αυτά που έχουν συμβεί …Ο Γιώργος έχει γράψει τραγούδι κατά της βίας και του bullying» είπε χαρακτηριστικά.