«Κόκκινο» χτυπάει η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει διστάσει σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις να ρίξει το επίπεδο της αντιπαράθεσης. Τόσο στις ομιλίες του, όσο και στο ντιμπέιτ με τον επικεφαλής των Δημοκρατικών, είχε εξαπολύσει πολλές προσβολές εναντίον του αντιπάλου του.

Μάλιστα, τα περισσότερα σχόλια του Τραμπ για τον Μπάιντεν περιστρέφονται πάντα γύρω από την ηλικία του δεύτερου, παρότι η διαφορά τους είναι μόλις τρία χρόνια.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία επεξεργασμένη προφανώς εικόνα που χρησιμοποιούν αστειευόμενοι οι οπαδοί του στο διαδίκτυο. Σε αυτή απεικονίζεται το πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν στο σώμα ενός υπερήλικα, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο σε χώρο με πολλούς ακόμα ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας χρησιμοποιεί ένα λογοπαίγνιο σβήνοντας το γράμμα «P» από το «President», αφήνοντας σκέτη τη φράση «Biden for Resident», το οποίο περιφραστικά σημαίνει «Μπάιντεν για τρόφιμος γηροκομείου».

Δείτε την ανάρτηση: