Προκλητικός για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός, κατά την άφιξή του στο Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το OPEN, ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, επιχείρησε να περάσει μέσα από το πλήθος των διαδηλωτών.

Μάλιστα χτυπούσε και τα παράθυρα του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το OPEN, αλλά δεν του το επέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Τελικά εισήλθε στο δικαστήριο από το υπόγειο πάρκινγκ.

Προκλητικός στο δικαστήριο: Δεν μετανιώνω

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός, λίγο πριν μεταβεί στο Εφετείο Αθηνών όπου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαγός στους δημοσιογράφους αναχωρώντας από το σπίτι του για το Εφετείο Αθηνών όπου σήμερα ανακοινώνονται από την έδρα οι αποφάσεις επί των ελαφρυντικών.

«Απαράδεκτη απόφαση. Αυτή η απόφαση θα κριθεί. Έχω κινήσει διαδικασίες με νομικούς από 8 διαφορετικά κράτη», είπε αρχικά και στη συνέχεια χαρακτήρισε τους δικαστές ανθρωπάκια, τονίζοντας ότι δεν έχει ασυλία.

«Υπάρχει προκατάληψη»

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης όλου του δικαστηρίου που δικάζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι «υπάρχει προκατάληψη και ότι καταπατήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας».

Υποστήριξε ακόμη ότι «υπήρξε άμεση ή έμμεση παρέμβαση και από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη» που που όπως ισχυρίστηκε πίεσε τους δικαστές.