Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα και του δευτέρου θύματος του στυγερού εγκλήματος στο Λουτράκι που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το loutrakiblog.gr, δολοφονημένος δίπλα στην 45χρονη βρέθηκε ένας φαρμακοποιός που διατηρούσε φαρμακείο στο Λουτράκι επί της οδού Καραϊσκάκη και Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Τους αιφνιδίασε ο δολοφόνος

Τα δύο θύματα σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αιφνιδιάστηκαν, με τον δράστη να τους βρίσκει γυμνούς και να τους επιτίθεται με ογκώδες αντικείμενο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνική Αστυνομίας, τα δύο θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο loutraki365.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ βλέπει έγκλημα πάθους πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας και του φαρμακοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος θεωρείται ο πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το διπλό φονικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος δύο (2) ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης η ίδια και ο 42χρονος θανάσιμα τραυματισμένοι, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.