Συνεχίζει τα… δικά του ο Τζον Φαν’τ Σιπ, με τον Ολλανδό προπονητή σε ένα ακόμα παιχνίδι να αγνοεί επιδεικτικά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και να μην χρησιμοποιεί ούτε τον Κώστα Φορτούνη, αλλά ούτε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο παιχνίδι με την Μολδαβία.

Ο τεχνικός της γαλανόλευκης προτίμησε να χρησιμοποιήσει στα χαφ τους Κουρμπέλη και Ζέκα, ενώ στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Παυλίδη επέλεξε τελικά τους Λημνιό, Μπακασέτα και Μάνταλο.

Μεσοβδόμαδα στο φιλικό χρησιμοποίησε ως βασικούς και τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά στο αποψινό με την Μολδαβία τους αφήνει στον πάγκο. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν βάζει παίκτη του Ολυμπιακού στην 11άδα ο Ολλανδός, αφού είχε συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια με Βοσνία (15/10/2019), Αρμενία (15/11/19), Φινλανδία (18/11/19) και Σλοβενία (03/09/2020).

Στο παιχνίδι με τη Σλοβενία είχε μπει ως αλλαγή ο Μασούρας στο 87’, ενώ οι Φορτούνης και ο Μπουχαλάκης έμειναν στον πάγκο ως το τέλος. Ο Ολλανδός σε ένα ακόμα παιχνίδι αφήνει εκτός βασικού σχήματος τους παίκτες των Πειραιωτών.

Η απόφασή του μάλιστα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, αφού ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής στο πρόσφατο φιλικό με την Αυστρία. Ηταν ο μοναδικός που απειλούσε και φυσικά αυτός που έβαλε το μοναδικό γκολ της γαλανόλευκης. Παρόλα αυτά τον αφήνει στον πάγκο…

Ο κορυφαίος Ελληνας παίκτης, αλλά και ο Μπουχαλάκης που αποτελεί από τους παίκτες – κλειδιά του Ολυμπιακού, μένουν στον πάγκο σε ένα ματς που η Εθνική χρειάζεται τη νίκη…