Για τον στενό του φίλο Παύλο Φύσσα μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γνωστός ράπερ, Υποχθόνιος.

«Ο Παύλος είναι φίλος όλων πλέον. Μας βλέπει από ψηλά. Ο Παύλος θα μας δείχνει το δρόμο για νέους αγώνες, για νέες κατακτήσεις, για τη Δημοκρατία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε, λόγω της αντιφασιστικής του δράσης, ο Παύλος παρακολουθούταν από τους ναζί και είχε στοχοποιηθεί.

«Τον παρακολουθούσαν συνέχεια. Ήταν στοχοποιημένος από τους Χρυσαυγίτες επειδή ήταν αντιφασίστας. Είχε δράση ο Παύλος. Μετά τη δολοφονία το Παύλου, οι ράπερ φοβηθήκαμε» υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο ράπερ, αναφέρθηκε σε όσους πλέον δηλώνουν αντιφασίστες, ενώ «τότε, που το φίδι εκκολάπτονταν, κάποιοι θεωρούσαν ότι θα μας σώσει. Σήμερα όλοι αυτοί έγιναν αντιφασίστες. Και τότε ήμασταν μόνοι μας».

Επιπλέον, έκανε λόγο πως «το μιντιακό σύστημα παρουσίαζε τη Χρυσή Αυγή ως τα καλά παιδιά που βοηθάνε τις γιαγιάδες να πάνε στα ΑΤΜ».

«Δεν ξεχνάω τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που είχε πει ότι με μια σοβαρή Χρυσή Αυγή μπορώ να συνεργαστώ. Δεν τα ξεχνάμε εμείς οι ράπερς αυτά» τόνισε.

Ακόμα, σχετικά με την καταδίκη της ΧΑ, υποστήριξε ότι «καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα, όχι για την ιδεολογία. Το δηλητήριο του φασισμού σκορπίστηκε στην Ελλάδα».

Επιπλέον, αποκάλεσε «ηρωίδα μάνα, η μάνα μας, η Μάγδα» τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε απειληθεί επανειλημμένως από την εγκληματική οργάνωση.

«Στην Πιερία, με είχε απειλήσει η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν μην πατήσεις εδώ» ανέφερε.