Δηλώσεις εξερχόμενη από το Εφετείο έκανε η μητέρα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα, λίγες ώρες μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε πως «αυτό περιμέναμε, αυτό ήταν το ζητούμενο» κάνοντας λόγο για ιστορική νίκη.

Όπως είπε, αύριο περιμένουμε τις ποινές κι όλα τα υπόλοιπα, εκφράζοντας την ελπίδα να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή.

«Το χρωστάμε στον Παύλο…»

Η κ. Φύσσα υποστήριξε πως πρόκειται για νίκη της Δημοκρατίας την οποία «χρωστάμε στον Παύλο και την πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό, γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Το οφείλουμε στον Παύλο. Για το αίμα και τη ζωή του που έχασε. Τα 4 λεπτά του Παύλου ήταν πολύ σημαντικά για να μπορέσουμε να τους μαζέψουμε» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο διέκοψε για τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης με την αγόρευσή της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών.