Με μηνύματα όπως «Ο φόβος δεν θα νικήσει», «Μόνο δικαίωση», «Ποτέ ξανά φασισμός» και «οι Ναζί στη Φυλακή» γέμισε ο δρόμος έξω από το Εφετείο, αλλά και η λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί για την Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα μάλιστα που το κεντρικό σύνθημα παραμένει το «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» κόσμος, πολιτικά κόμματα, σωματεία, συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, συνδικάτα, αντιφασιστικές πρωτοβουλίες οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητές, μαθητές καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ενόψει της απόφασης για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφίες, η συγκέντρωση έχει γιγαντωθεί στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τα πανό είναι δεκάδες.

Χιλιάδες κόσμου

Σημειώνεται πως παρόμοια πανό είχαν υψωθεί σε διάφορα μέρη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες μέρες με κεντρικό σύνθημα «Δεν είναι Αθώοι».

Το σύνθημα μάλιστα «ακούστηκε» από κάθε γωνιά του κόσμου, καθώς Έλληνες του εξωτερικού έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ζητώντας να καταδικαστούν οι φασίστες.