Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμό πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας για τα πλέι-οφ του Champions League, καθώς υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου τον Παναιτωλικό για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι πριν από τη ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο θέλουν το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, για να κάνουν το 2/2, με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα πριν από το ματς με τους Κυπρίους.

Ο πορτογάλος τεχνικός λοιπόν θα κάνει ροτέισον και θα δώσει φανέλα βασικού στον Γιαν Εμβιλά στο ματς με τον Παναιτωλικό, αφήνοντας εκτός είτε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη είτε τον Μαντί Καμαρά, με τον έλληνα μέσο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα ανάσες αναμένεται να πάρει και ο Ματιέ Βαλμπουενά με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ δεδομένα στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, αλλά και οι Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως φανέλα στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπρούνο για τη μία θέση των εξτρέμ, με τον Γιώργο Μασούρα να έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει.