Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/9) η Τόνια Σωτηροπούλου όπου και μίλησε για όλους και για όλα

Η Τόνια Σωτηροπούλου μεταξύ άλλων συζήτησε με την Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη  για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» («Μan of God»), που πραγματεύεται την ιστορία του Αγίου Νεκταρίου, και η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Όπως είπε η Τόνια Σωτηροπούλου, τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα ενώ μιλώντας για  το ύφος της ταινίας η ίδια τόνισε ότι πρόκειται «για μία κυρίως ιστορική ταινία».

Αναφερόμενη στον σταρ του Χόλιγουντ, Μίκυ Ρουρκ που πρωταγωνιστεί και αυτός στην ταινία,  η Τόνια Σωτηροπούλου είπε πως δεν είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Αίγινα. H  ίδια ωστόσο αποκάλυψε πως  είχε γνωρίσει τον Μίκυ Ρουρκ στο Λονδίνο και πως γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο «με βαθιά πίστη».

Συνεχίζοντας να μιλά για τα επαγγελματικά της η Τόνια Σωτηροπούλου είπε πως συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«To κλίμα είναι πολύ ωραίο και η σκηνοθέτης Όλγα Μαλέα εξαιρετική. Το σενάριο είναι πολύ γλυκό και έχει να κάνει με το πώς αλλάζουν οι συνθήκες ζωής μέσα από τα μάτια ενός παιδιού» είπε μεταξύ άλλων η νεαρή ηθοποιός.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ενσαρκώνει το ρόλο της Αντιγόνης, μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη της ένα μικρό παιδί και η οποία μετακομίζει σε μια καινούρια γειτονιά όπου προσπαθεί να γίνει αποδεκτή από το κοινωνικό περιβάλλον.

Απαντώντας  στο κατά πόσο η ίδια μοιράζεται κοινά στοιχεία με τον συγκεκριμένο ρόλο, η ίδια υποστήριξε πως «η Αντιγόνη είναι δυναμική και πραγματικός μαχητής και θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα στοιχεία τα έχω κι εγώ».

Τέλος, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και τα όσα ακούγονται για την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε ότι «ζούμε ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι, βλέπουμε τον γάμο σαν πάρτι  και σαν μια γιορτή για την αγάπη με τους φίλους μας και μπορεί κάποια στιγμή να γίνει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου στο πλατό του «Πάμε Δανάη!»