Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ισοπαλία της Παρασκευής (18/9) κόντρα στον Ατρόμητο και έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (22/9) κόντρα στην Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» του Βορρά προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (19/9) και υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κοροναϊό. Επίσης όσοι έπαιξαν κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όταν τα παιχνίδια είναι πολλά, η μετάβαση ενίοτε είναι απότομη. Κι αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ οφείλει να συνηθίσει δεδομένου ότι αυτή τη σεζόν θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

O Δικέφαλος κόντρα στον Ατρόμητο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε τρεις βαθμούς, αλλά τώρα καλείται να αφήσει πίσω του το πρωτάθλημα, κρατώντας τα συμπεράσματα του και να επικεντρωθεί στον αγώνα με την Κράσονταρ για το Champions League.

Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (19.09) στη Νέα Μεσημβρία με τεστ (άλλο ένα) Covid 19. Στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Παρασκευής (18.09) ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική. Την Κυριακή (19.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».