Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, νικώντας εύκολα με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι έκαναν… φύλλο και φτερό την ομάδα της Αρκαδίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει όμως στην συνέντευξη τύπου πως θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε για τους Ραφίνια και Εμβιλά, ενώ έσταξε… μέλι για τον σκόρερ Κώστα Φορτούνη, υπογραμμίζοντας πως θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την χρησιμοποίηση του Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως αποφασίσαμε να τον βάλουμε γιατί είναι πολύ καλά προετοιμασμένος στη φυσική κατάσταση. Είδαμε πως αυτό που του έλλειπε ήταν τα ματς.

Και άλλοι παίκτες θέλουν ματς όπως οι Ραφίνια, Χολέμπας και Σεμέδο. Μιας και δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε και άλλα φιλικά ο μόνος τρόπος να δώσουμε χρόνο και ρυθμό στους παίκτες μας είναι οι επίσημοι αγώνες».

Το εάν κοιτάζει πιο πολύ το αποτέλεσμα και όχι την εμφάνιση: «Είναι αλήθεια πως σίγουρα σημασία σήμερα έχει το αποτέλεσμα.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πιο καλό παιχνίδι αλλά είχαμε διακοπές, καθυστερήσεις και ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με περίεργες και δύσκολες συνθήκες και χωρίς μεγάλο διάστημα προετοιμασίας.

Δεδομένων των συνθηκών αυτό μπορούμε να δείξουμε. Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και με την Ομόνοια θεωρούμε πως θα είμαστε καλύτεροι».

Τον Φορτούνη: «Πραγματικά ο Κώστας μπήκε πολύ καλά, έδειξε πως έχει όρεξη και είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ».