Μετά από τις ανακοινώσεις και την επίσημη λίστα των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 που ανακοινώθηκαν για την Αττική και έχοντας πάντοτε ως απόλυτη προτεραιότητά μας την ασφάλεια των δράσεων μας, ανακοινώνουμε την αναβολή της BIKE-IN συναυλίας αποστάσεων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον τερματισμό του 1ου Ποδηλατικού Γύρου του Πειραιά.

Τόσο εμείς όσο και το συγκρότημα των REC αναγνωρίζουμε τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης συνωστισμού λόγω του μεγάλου αριθμού προεγγραφών μέχρι σήμερα, από πολίτες μας που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος του Πειραιά θα διεξαχθεί κανονικά, τηρώντας όλα τα μέτρα για τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των ποδηλατών.

Ο κ. Βουράκης Ιωσήφ πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν τόνισε: “Από την αρχή της πανδημίας και της επιβολής των αναγκαίων για τη δημόσια υγεία μέτρων θέσαμε ως προτεραιότητα μας την ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων μας. Έτσι λοιπόν και μετά τις νεότερες ανακοινώσεις μέτρων στην Αττική αποφασίσαμε μαζί με το συγκρότημα των REC την αναβολή της BIKE – IN συναυλίας. Από την αρχή η ιδέα μιας BIKE-IN εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα δημιουργική και εξασφάλιζε αποστάσεις μεταξύ των θεατών, η μεγάλη όμως συμμετοχή του κόσμου στις προεγγραφές μας έκανε ιδιαίτερα σκεπτικούς σχετικά με την ασφάλεια όλων.

Οι προεγγραφές για τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο του Πειραιά συνεχίζονται κανονικά και θα είμαστε όλοι εκεί να κάνουμε ποδήλατο με ασφάλεια και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις”.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στον www.opanpireas.gr