Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ λόγω και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι ποδοσφαιριστές σήμερα δούλεψαν πάνω στην τακτική, ενώ η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο, δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης λόγω της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λημνιό, που διαγνώστηκε με κοροναϊό στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης (9/9).

Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης , Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικό τεστ Covid 19 προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ – όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων – την Τετάρτη (09.09).

Οι Μπαλογιάννης , Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων, προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα απο την υπόλοιπη ομάδα.Την Τετάρτη (9/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.