Μετά την προπόνηση της Τρίτης τελέστηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο Ρέντη, ενώ εκεί ήταν επίσης μέλη της διοίκησης και στελέχη της ΠΑΕ.

Ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και ευχήθηκε υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν με αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τους στόχους της νέας σεζόν, ζητώντας αρχικά να κατακτήσουν το Κύπελλο για τον κόσμο της ομάδας, ενώ στάθηκε κυρίως στο οικογενειακό κλίμα που πρέπει να υπάρχει εντός του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ηγέτης του Ολυμπιακού:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή και υγιή χρονιά. Nα είμαστε δυνατοί και να έχουμε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας και για όλους στην ομάδα. Όσο για τα υπόλοιπα, γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να αντιμετωπίσουμε με πίστη και δύναμη τις δυσκολίες με τον κορονοϊό και όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας, να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους υγεία και να είστε δυνατοί».