Από την κόλαση, στον παράδεισο η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε υποτονικά το παιχνίδι με την Μπερνάντα Πέρα και έχασε το πρώτο σετ από την Αμερικανίδα με 6-2, αλλά από τα μέσα του δεύτερου σετ και έπειτα ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τη νίκη με 6-3, 6-2.

Η Σάκκαρη με αντεπίθεση διαρκείας ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμερικανίδας και σφράγισε το εισιτήριό της για τη φάση των «32» της διοργάνωσης. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελληνίδα τενίστρια περνάει στον τρίτο γύρο του αμερικάνικου γκραντ σλαμ, μετά το 2017 και το 2019. Στον επόμενο γύρο η Μαρία θα αντιμετωπίσει την Ανισίμοβα, που κέρδισε στα τρία σετ την Σκοτ.

Το παιχνίδι με την Μπερνάντα Πέρα είχε διάρκεια 1 ώρα και 43 λεπτά, με τη Μαρία να δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Μέχρι το 2-2 του δεύτερου σετ η Μαρία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, δείχνοντας νευρική και χάνοντας εύκολες μπάλες, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, έσπασε το σερβίς της Αμερικανίδας (3-2) και έβαλε τις βάσεις για την ανατροπή και τη νίκη. Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη έκανε δύο φορές μπρέικ και με 6-2 έφτασε στην πρόκριση.