Tο νέο Renault CLIO, κατάφερε, να καταγράψει, τον προηγούμενο μήνα, στην Ελλάδα,  το μεγαλύτερο μερίδιο της τελευταίας πενταετίας, με ποσοστό 9,4%.

Συγκεκριμένα, το πέμπτης γενιάς Renault CLIO 5ης , σαρώνοντας στις πωλήσεις του έτους και τερματίζοντας για πολλούς μήνες στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης, η 1η θέση είναι γεγονός και για την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το CLIO ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 7,43% και 513 ταξινομήσεις.

Εξίσου σημαντικό, ότι η γαλλική φίρμααναρριχήθηκε στη 2η θέση των συνολικών ταξινομήσεων του μηνός Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις.

Στο νέο Renault CLIO ξεχωρίζει η νέα σχεδίαση του, η πλήρης γκάμα σε εκδόσεις κινητήρων, τα συστήματα πολυμέσων που το κατακλύζουν, η συνδεσιμότητα και το τεχνολογικό του υπόβαθρο. Επίσης, το γαλλικό μοντέλο έχει κατακτήσει τα  5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Σήμερα, η Renault προσφέρει στην ελληνική αγορά, το νέο CAPTUR, που και αυτό είναι στην 1η θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του στην Ευρώπη, το μικρό TWINGO, το νέο MEGANE και το πληθωρικό και ολοκληρωμένο SUV KADJAR. 

Με τον άφιξη του υβριδικού Renault CLIO Hybrid αλλά και του Renault CAPTUR PlugIn Hybrid, η γκάμα Renault είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα στη νέα ηλεκτροκίνητη εποχή.