Μέσω τηλεδιάσκεψης, για την επικύρωση του Απόλλωνα Σμύρνης, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Superleague. Όπως ανακοινώθηκε, η συνεδρίαση αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (02/09) ενώ την ίδια μέρα, θα γίνει και δεύτερο συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 2/9/2020 στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Επικύρωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League 1 αγ. περιόδου 2020-21 – Ανακήρυξη της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της ομάδας που προβιβάζεται και της ΠΑΕ Ξάνθη ως της ομάδας που υποβιβάζεται, μετά τη διεξαγωγή των οικείων αγώνων «μπαράζ». Εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους στο συνεταιρισμό και διαγραφή της ΠΑΕ Ξάνθη.

Επίσης, την Τετάρτη 2/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δεύτερο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων.

2/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος.

3/ Θέματα διοργάνωσης πρωταθλήματος.

4/ Διάφορα.

Παράλληλα, η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της έκτακτης Γ.Σ. δεν έλαβε χώρα λόγω έλλειψης απαρτίας. Με βάση την πρόσκληση υπενθυμίζεται ότι θα λάβει χώρα α΄επαναληπτική Γ.Σ. (μέσω τηλεδιάσκεψης) την Τετάρτη 02.09.2020 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ίδια θέματα συζήτησης (έγκριση προκηρύξεων).»