Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού τελικού στο ΟΑΚΑ (21:00) κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το ντέρμπι με την Ένωση με τους γνωστούς διαθέσιμους.

Στην τελευταία δοκιμή πριν από τον τελικό ο πορτογάλος τεχνικός έδειξε ότι επιστρέφει οριστικά στο αγαπημένο του 4-3-3 και αφήνει το σενάριο του 3-5-2.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς όπως όλα δείχνουν, θα επιλέξει σχήμα με τρεις παίκτες στο κέντρο, όπως ακριβώς συνέβαινε και πέρσι, προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν.

Μόνο που στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ δε θα είναι ο Γκιγιέρμε, ο οποίος αποχώρησε για το Κατάρ, αλλά ο Καφού.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα έπαιξε ο νεαρός Καραργύρης, με τον Μαρτίνς όμως να περιμένει μέχρι αύριο να δει την κατάσταση του Μπόμπι Αλέν κι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τους τέσσερις της άμυνας, ο πορτογάλος προπονητής είχε τον Ραντζέλοβιτς (δεξιά) και τον Τοροσίδη (αριστερά) στα δύο άκρα και δίδυμο στα στόπερ τους Μπα και Σισέ.

Στην επίθεση ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη να αναπτύσσονται από αριστερά και δεξιά και τον Μασούρα να μένει εκτός ενδεκάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά το ξέσπασμα του Μαρτίνς για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στις χθεσινές δηλώσεις του στην Cosmote TV, και οι παίκτες των Πειραιωτών είναι φανερά προβληματισμένοι με το ΟΑΚΑ, ειδικά στην προπόνηση που πραγματοποίησαν χθες.