Ο Κώστας Παπανικολάου στις 8 Αυγούστου διαγνώσθηκε θετικός στον κοροναιό και μοιραία έπρεπε να περάσει αρκετές ημέρες καραντίνας, όπως ορίζει και το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.

Εδώ και καιρό ήταν εκτός προπονήσεων Ολυμπιακού και ο μοναδικός απόντας της προετοιμασίας του Γιώργου Μπαρτζώκα που λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας φόργουορντ με διαφορά κάποιων ημερών υποβλήθηκε σε δύο τεστ για Covid19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά άρα μπορεί σιγά σιγά να κοιτάξει και την δουλειά στο παρκέ.

Ο «Παπ» θα ξεκινήσει το Σάββατο (22/08) ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της σεζόν, γεγονός που συνέβη και με όλους τους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Όπως είναι λογικό έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση λόγω της μικρής περιπέτειας της υγείας του και από τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας

Δεν βιάζεται κανείς πάντως, με τον Κώστα Παπανικολάου να αναρρώνει πλήρως και να ετοιμάζεται για την επιστροφή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.