Την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 21:00 στο γήπεδο της Τούμπας, θα δώσει ο ΠΑΟΚ τον αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της UEFA. Στη διαδικασία της προετοιμασίας βρίσκονται οι ομάδες της Super League και με φιλικούς αγώνες.

O ΠΑΟΚ στο φιλικό απέναντι στον Βόλο άνοιξε το σκορ στο 58’ όταν ο Εσίτι έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Άκπομ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Το τελικό 2-0 έκανε στο 81’ο 16χρονος Κούτσια που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ενώ φαινόταν ότι χάνει την μπάλα, γύρισε και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Από την ΑΕΚ παρελθόν αποτελεί οι Γιώργος Γιακουμάκης που μεταγράφηκε στη Φένλο έναντι 200.000 ευρώ με τους Ολλανδούς να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του σε ρυθμούς Φραγκοσυριανής! Ο Μάρκο Λιβάγια επίσης παρέλαβε το βραβείο του MVP της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Στον Παναθηναϊκό τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 20χρονος Φώτης Ιωαννίδης, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Νίκος Καρέλης που έμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφορντ.

Στην Άρη Φετφατζίδης, Ρόουζ, Σάκιτς και Κουέστα φόρεσαν τις νέες φανέλες της ομάδας και άλλαξαν πασούλες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Τζέιμς Τζέκο που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας, αφού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, ενώ οι Κρητικοί δήλωσαν το ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους.