Το χάος που επικράτησε την Τρίτη στον Λίβανο κατά τη διάρκεια των φονικών εκρήξεων στη Βηρυτό αποτυπώνεται σε νέο βίντεο.

Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε πολύ κοντά από το σημείο μηδέν.

Δείτε το νέο βίντεο:

Αιματηρές διαδηλώσεις στον Λίβανο – 158 οι νεκροί από τις εκρήξεις

Από τη στιγμή των εκρήξεων, ο Λίβανος έχει βυθιστεί στο χάος με τους πολίτες να ζητούν δικαίωση από την κυβέρνησή της χώρας για την τραγωδία που βίωσαν.

Την Κυριακή, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική που ακολουθεί η τοπική κυβέρνηση και ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, ένας λιβανέζος αστυνομικός σκοτώθηκε στις συγκρούσεις, έγινε γνωστό από εκπρόσωπο της αστυνομίας. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί στις ταραχές ανήλθε σε 172.

Δεκάδες διαδηλωτές εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εξωτερικών στη Βηρυτό σήμερα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Παράλληλα, ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού αυξήθηκε σε 158, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, ενώ ο αριθμός των τραυματισμένων σε 6.000.

Από την έκρηξη, αγνοούνται 21 άνθρωποι.