Δεν ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, όμως αποτελεί τεράστια τιμή για τον ίδιο αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι υποψήφιος για καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ και για την back to back κατάκτηση του MVP της χρονιάς!

O σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και την χρονιά που μας πέρασε, παρότι αυτή σταμάτησε λόγω του κορωνοϊού, ήταν εξαιρετικός και ο λόγος που τα Ελάφια διαθέτουν το κορυφαίο ρεκόρ στην regular season και πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτήν την στιγμή είναι με διαφορά εκ των κορυφαίων της λίγκας, από τους παίκτες που στηρίζουν όλο το franchise τους οι Μπακς και για πολλούς μελλοντικός Hall Of Famer. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΝΒΑ θα διεκδικήσει το back to back βραβείο του MVP μαζί με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του για τον κορυφαίο αμυντικό της λίγκας, θα… μονομαχήσει με τους Άντονι Ντέιβις και Ρούντι Γκομπέρ.

Σε περίπτωση που κατακτήσει και τους δύο τίτλους, τότε θα μπει στο κλαμπ των Μάικλ Τζόρνταν, Χακίμ Ολάζουον και Κέβιν Γκαρνέτ, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί που έχουν τους συγκεκριμένους τίτλους στην κατοχή τους, την ώρα που ο MJ και ο Χακίμ  το έχουν καταφέρει αυτό στην ίδια σεζόν, κάτι που πάει να κάνει και ο Greek Freak.

Οι υποψηφιότητες: