Η κάμερα πήγαινε συνεχώς στον Σέρχιο Ράμος. Τον μεγάλο απόντα της Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό του Μάντσεστερ. Στυλάτος, με κοστούμι και γραβάτα, βγαλμένος από… μπαρ της Ίμπιζα. Μάλλον εκεί είχε το μυαλό του ο Βαράν, παρά στο παιχνίδι. Και ο Ράμος δεν πίστευε όλα όσα έκανε ο συμπαίκτης του.

Μόλις στο 9′ ο Βαράν χάρισε την μπάλα στον Στέρλινγκ. Αυτός είπε… ευχαριστώ και άνοιξε το σκορ για τη Σίτι, που είχε ήδη το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι. Έμενε να το διαχειριστεί. Για τη Ρεάλ του Ζιντάν, όμως, σπάνια τελειώνει μια πρόκριση από τόσο νωρίς. Οι Μαδριλένοι δεν σοκαρίστηκαν, έπαιξαν την μπάλα τους, πίεσαν, άρχισαν να βγάζουν ευκαιρίες. Ο Έντερσον είχε απάντηση στην πρώτη μεγάλη στιγμή του Μπενζεμά με εντυπωσιακή επέμβαση. Όχι και στη δεύτερη.

Στο 28′ ο Ροντρίγκο σέρβιρε, ο Μπενζεμά εκτέλεσε με κεφαλιά και έβαλε και πάλι τη Ρεάλ στο παιχνίδι. Έψαχνε ένα γκολ πια για να το πάει στην παράταση. Μαζεύτηκε πίσω και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς την τραγική φιγούρα ενός πολύ κρίσιμου αγώνα.

Με δεύτερο παιδαριώδες λάθος, αυτή τη φορά στο 68, ο Βαράν θέλησε να δώσει την μπάλα με το κεφάλι στον Κουρτουά. Ο Ζεσούς κατάλαβε ότι μπορεί να γίνει το λάθος, χώθηκε ανάμεσά τους και είπε και εκείνος ευχαριστώ. Πλασέ, 2-1 και… τέλος. Δεν μπορούσε η Σίτι να χάσει πια αυτή την πρόκριση.

Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Λισαβόνα και πηγαίνει στο Final 8 για να φτάσει μέχρι το τέλος και να κατακτήσει το Champions League. Πρώτος τους αντίπαλος εκεί; Η Λιόν, που έκανε το… θαύμα στο Τορίνο και προκρίθηκε επί της Γιουβέντους.