Σε εξαιρετικά τεταμένο κλίμα διεξάγεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας με αυτούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έντονη, ενώ δεν έλειψαν οι φωνές και οι χειρονομίες. Μάλιστα, η συζήτηση διεκόπη λόγω χειρονομίας που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μάρκου προς τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου της Βουλής, που του ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

«Ντροπή σας κ. Μάρκου. Εγκαταλείψτε αμέσως την αίθουσα» ήταν η απάντηση του γ’ αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Αθανάσιου Μπούρα στις χειρονομίες του κ. Μάρκου, με τον τελευταίο να μην αποχωρεί από τη θέση του.

Αποχώρησε το ΜέΡΑ25

Νωρίτερα, από τη συζήτηση είχαν αποχωρήσει οι βουλευτές του ΜέΡΑ25.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κλέων Γρηγοριάδης, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα πάρει μέρος στη συζήτηση, δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν την φαρσοκωμωδία και επιλέγει τον δύσκολο δρόμο της παραγωγής πολιτικής. «Κυρίως είναι δουλειά της Δικαιοσύνης και όχι των βουλευτών ο εντοπισμός των σάπιων μήλων μέσα στο πολιτικό προσωπικό» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ζωντανά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας