Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική κι αυτό γιατί ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση. Είναι εδώ και καιρό που ο Σίμος πειραματίζεται και αλλάζει σχήματα δοκιμάζοντας νέους παίκτες. Με την έννοια αυτή είδαμε από την αρχή το νεαρό Νοικοκυράκη που έχει καλές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή και τσαγανό.

Διαπιστώσαμε επίσης πως ο Δεληγιαννίδης που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ έχει καλά χτυπήματα φάουλ. Τι άλλο διαπιστώσαμε. Ότι όταν ο αντίπαλος παίζει με τρεις στόπερ στην ευθεία για να του δημιουργήσεις πρόβλημα παίζεις από τα άκρα με παίκτες που πάνε στις προσωπικές μονομαχίες. Όπως έκανε για ένα ημίχρονο ο Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος έχει ταλέντο με το τσουβάλι.

Είναι ταχύς και δεν φοβάται να μπουκάρει. Θα πρέπει να τον βοηθάνε με πάσες στον κενό χώρο. Τις είχε από τον Φορτούνη και τον Καφού. Το αποτέλεσμα ήταν να διακριθεί για ένα ημίχρονο Στο δεύτερο έπεσε όπως όλοι στον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης ξεκίνησε με διάθεση και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ . Όπως και να το κάνουμε το γκολ είνξαι σπουδαία υπόθεση για παίκτες που έρχονται από σοβαρό τραυματισμό και έχει ανάγκη για ψυχολογική ανάταση.

Ο Φορτούνης έβαλε ένα γκολ από τα παλιά στην κάθετη πάσα του Ελ Αραμπί. Πολύ δουλειά και από τον Καφού που ήταν ίσως ο μόνος με σταθερή απόδοση και στα δυο ημίχρονα. Η επιστροφή στις νίκες δεν συνδυάστηκε με σπουδαία απόδοση αλλά με εκλάμψεις που μαρτυρούν ότι η διάρκεια εξακολουθεί να είναι ζητούμενο. Ο Μαρτίνς το έψαξε με δυο εξτρέμ.

Ο Λοβέρα που έπαιξε από τα αριστερά είχε ελάχιστη συμμετοχή αλλά και περιορισμένη τροφοδότηση. Μπορεί ο κόουτς να έχει προτίμηση στο 4-3-3 αλλά με 4-3-2-1 είναι που ο Ολυμπιακός έχει τα περιθώρια να προσφέρει θέαμα…