Σε «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» αποδίδει η ιατροδικαστική έκθεση τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκε το κορίτσι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης, αλλά όπως υποστήριξε την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξ αρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Όπως και να ‘χει η έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από το «διάβασμα» του κινητού τηλεφώνου του κοριτσιού, τηλεφωνικές επαφές και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και για αυτό κάλεσε για κατάθεση τόσο τη δίδυμη αδελφή της 16χρονης όσο και τον 26χρονο αστυνομικό με τον οποίο συναντήθηκε η κοπέλα το μοιραίο βράδυ.

Η αδελφή της 16χρονης κατέθεσε πως η Μαρία το βράδυ της Τρίτης είχε ραντεβού με τον 26χρονο αστυνομικό στην πλατεία των Τρικάλων. Επικαλείται μάλιστα και τη μαρτυρία της ξαδέλφης τους ή οποία τη συνόδευσε στη συνάντηση.

Όπως λέει, στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί, είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αμάξι του 26χρονου και να κατευθύνεται μόνη προς το λόφο του Προφήτη Ηλία όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.