‘Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/07) στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων όπου απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή σκουπιδιών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια μεγάλη σφήκα τσίμπησε τον οδηγό, ο οποίος ήταν αλλεργικός. Ο ίδιος πρόλαβε μόνο να πει στο συνοδηγό του ότι δεν αισθάνεται καλά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα  λιποθύμησε, μεταδίδει το LamiaReport.gr

Το απορριμματοφόρο ακυβέρνητο αφου χτύπησε τέσσερα αυτοκίνητα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταματησε σε ένα δέντρο. Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός ή κάποιος εργαζόμενος της καθαριότητας.

Στο σημείο υπήρξε πανικός αφού όταν έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις και οι συνάδελφοι του φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έδωσε σήμα στο ΚΥ Καμένων Βούρλων, ότι είχαν περιστατικό αλλεργικού σοκ και μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετέφεραν τον αναίσθητο οδηγό στο Κέντρο Υγείας.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, ηλικίας περίπου 50 ετών, μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί άρχισε να συνέρχεται.