Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με μια εκ των Σεβίλλη ή Ρόμα στους «8» του Europa League, εφόσον φυσικά αποκλείσει τη Γουλβς. Ο… δρόμος των ερυθρόλευκων μέχρι τον τελικό της Κολωνίας.

Η τύχη δεν χαμογέλασε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αφού θα μπορούσαν να πέσουν σε ένα πιο βατό ζευγάρι, όπως το Βασιλεία/Αϊντραχτ ή το Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη. Παρόλα αυτά θα κοντραριστούν είτε με τους πανίσχυρους Σεβιγιάνους, είτε με τους Ρωμαίους στον προημιτελικό του Final 8 σε μια σαφώς δύσκολη κλήρωση. Εφόσον φυσικά αποκλείσουν τους λύκους στη ρεβάνς της 6η Αυγούστου στο Μολινό.

Πέρα από την κλήρωση για τα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης έγινε και αυτή για τη φάση των «4», με τον Ολυμπιακό να είναι και πάλι άτυχος, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Λίντσερ/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Μπασακσεχίρ/Κοπεγχάγη, με τους κόκκινους διαβόλους να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν στην ημιτελική φάση. Οι Άγγλοι έχουν νικήσει στο πρώτο ματς την Λίντσερ με 5-0 (στην Αυστρία) και θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη.

1. Σαχτάρ ή Βόλφσμπουργκ – Βασιλεία ή Άιντραχτ

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασάκσεχιρ

3. Ίντερ ή Χετάφε – Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς

4. Γουλβς ή Ολυμπιακός – Ρόμα ή Σεβίλλη

Η κλήρωση για τους «4»:

Νικητής 3 – Νικητής 1

Νικητής 4 – Νικητής 2

Στον τελικό τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του πρώτου ημιτελικού.