Η Τότεναμ βρίσκεται σε κρίση και βλέπει το… τρένο της Ευρώπης να χάνεται. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενήθηκε από την Μπόρνμουθ για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους δυο συλλόγους να μένουν στην «λευκή» (0-0) ισοπαλία.

Ένα αποτέλεσμα καταδικαστικό θα μπορούσαμε να πούμε και για τις δυο ομάδες. Οι «Πετεινοί» βρίσκονται στην 9η θέση με 49 πόντους, στο -6 από τη θέση της Ευρώπης, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό τους στην Championship. Είναι στην 18η θέση με 38 βαθμούς, στο -3 από την σωτηρία.

Στο Vitality Stadium λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 43’ το σουτ του Λαμέλα πέρασε λίγο έξω και στο 45’ ο Γιορίς έπεσε και απομάκρυνε το συρτό σουτ του Στάνισλας. Στο 90ο λεπτό, η Μπόρνμουθ βρήκε το γκολ, με το τέρμα να ακυρώνεται σωστά, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κινγκ.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ράμσντεϊλ, Ακέ, Σμιθ (63’ Στέισι), Ρίκο, Κέλι, Γκόσλινγκ, Στάνισλας, Λέρμα, Μπρουκς (66’ Χ.Γουΐλσον), Κ. Γουΐλσον, Κινγκ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ (90+1’ Ζέντσον Φερνάντες), Φερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό (75’ Λούκας Μόουρα), Λαμέλα,, Γουίνκς, Λο Σέλσο (46’ Εντομπελέ), Κέιν, Μπερχβάιν (46’ Σον)